fbpx

Esküvő fotózás csomagok

Kedves Jegyespár!

Mint azt már bizonyára tapasztaltátok, az esküvői szolgáltatók kiválasztása nem kis feladat! Ezen belül is kiemelt figyelmet érdemes fordítani a fotóra és a videóra. Ezek lesznek majd azok, amik évek múltával is pontosan ugyanúgy maradnak majd meg és segítenek visszaidézni az esküvőtök minden pillanatát és érzelmét. Mégis honnan tudjátok, hogy kit válasszatok? Kiben lehet megbízni, hogy ezt a feladatot úgy lássa el, hogy pozitív élmény legyen visszanézni?

Engedjétek meg, hogy bemutassuk, hogy miben tudunk számotokra valami különlegeset nyújtani:

Két fotós

Két fotóssal indulunk neki a nap megörökítésének, ami változatosabb képeket eredményez és sokkal több pillanatot tudunk így elkapni, mint azok, akik erre egyedül vállalkoznak.

Digitális utómunka minden képre

Minden képet digitális utómunkával dolgozunk ki, így nem kell válogatni vagy kompromisszumot hozni. Minden átadott kép ugyanolyan színvonalú, mint amit a weboldalon is láthattok!

Magas színvonalú felszerelés

Felszerelésünk sokoldalú és a szakmában a legmagasabb színvonalat képvisel, így szinte minden körülmények között el tudjuk készíteni a képeket. Ez nem csupán a drága gépeket, objektíveket és vakukat jelenti, hanem azt is, hogy tartalék felszereléssel is rendelkezünk. Így egy esetleges meghibásodás nem jelenthet problémát! Ez rendkívül fontos egy megismételhetetlen napon!

Tapasztalat és felkészültség

Türelmesek vagyunk és segítőkészek. Segítünk Nektek a megtervezésében és tanácsokkal látunk el, hogy miként tudjuk együtt a legtöbbet kihozni a nagy napon a fotókból úgy, hogy mindez egy szuper élmény legyen!

Esküvős csomagjaink főbb jellemzői:

Rólunk mondták

Esküvő fotózás csomagjaink

Óradíjas csomagok

Ezeket a csomagokat azon pároknak ajánljuk, akik pontosan tudják, hogy mennyi időre szeretnék igénybe venni a fotós szolgáltatásainkat. Természetesen a csomagok tovább bővíthetőek, de az igazi rugalmasságért válasszátok EGÉSZ NAPOS CSOMAGJAINKAT! 

White csomag

Bronze csomag

Egész napos csomagok

Ezek a csomagok teljes egészében lefedik az esküvő napját.
Tartalmazzák a készülődést, a szertartásokat, a csoportképeket, a kreatív fotózást, valamint a buli/lagzi fotózását is egészen a menyasszonytáncig.

Silver csomag

Gold csomag

Platinum csomag

Minden fotós csomagunk igény szerint bővíthető további szolgáltatásokkal!

Választható szolgáltatások

Külön napi kreatív fotózás

Videó Szolgáltatás

Egy esküvő hangulatát, érzelmeit, legszebb pillanatait a fotók is hűen tükrözik, de nem szabad megfeledkezni arról sem, hogy vannak olyan momentumok, amiket csak a videó adhat vissza igazán.

Ezért szeretnénk figyelmetekbe ajánlani kedvezményünket, melyet a Pataki Films-szel együtt alakítottunk ki Nektek!

Amennyiben a választott fotós csomagotok mellé a PatakiFilms csapatát kéritek fel az esküvőtökre, abban az esetben a fotó és videó szolgáltatás árából is 5 – 5% kedvezményt adunk!

A videós csomagokkal kapcsolatos bővebb információkért keressétek fel kollégánk honlapját: 

www.patakifilms.com

Scroll to Top