Rólunk

Nem csupán a szakmánkban, de a magánéletünkben is egy párt alkotunk, így sokkal jobban tudunk koncentrálni azokra az apró momentumokra, amik Nektek a legfontosabbak. Mint összeszokott páros, ismerjük egymás minden mozdulatát és stílusunk is nagyon konzisztens. 

 

Egy ilyen fontos nap megörökítésében nagy szerepet játszik, hogy ketten fotózunk, hiszen nem maradhatunk le egyetlen fontos momentumról sem. Annak ellenére pedig, hogy egy stílust képviselünk egy férfi és egy női látásmód különbsége sokszor igazán különlegeset tud alkotni, hisz mindkettőnk szeme olykor más-más részleten akad meg. 

 

Számunkra az esküvők fotózása nem csak egy szakma, sokkal inkább szenvedély, mely mély alázattal is párosul, hiszen életetek azon napjáról van szó, ami megismételhetetlen. Fontos, hogy minden főbb pillanat megörökítésre kerüljön, sőt még azok is, amiket éppen abban a pillanatban észre sem vesztek. 

 

Sok éves tapasztalat és rengeteg elégedett pár garantálja, hogy ha minket kértek fel, akkor kiemelt odafigyelésben részesültök és biztos kezekben lesznek az esküvői képeitek.

SHP_171205_165040_1280_1920
SHP_171205_172023_1280_1920